Förändra ditt hem med färg och tapeter

Author: | Posted in Bygga hus No comments

Börjar det bli dags för förändring i ditt hem? Känns det som att något eller flera av rummen behöver en ordentlig uppfräschning? Misströsta inte, du kan faktiskt åstadkomma stora förändringar med små medel. Att förnya ett rum behöver inte betyda massiva ingrepp – tvärtom. Med hjälp av lite färg och tapeter kan du skapa ett nytt hem med en helt annorlunda känsla.

Ett enkelt sätt att förändra är att tapetsera om om ett rum eller utrymme i huset. Är du någotsånär händig kan du utan problem tapetsera om själv, om inte kostar det inte alltför mycket att ta in professionell hjälp. Letar du efter snygga och unika tapeter bör du besöka Familjetapeter – Sveriges största tapetbutik på nätet. Var inte rädd för att tänka utanför ramarna när det gäller tapeter. Stora och djärva mönster är väldigt inne och är perfekta om du vill skapa en speciell och extravagant stämning i ett rum. Tänk på att tapeternas mönster bör spegla den sinnesstämning du vill ha i ett rum. I ett sovrum bör du alltså kanske välja en lugnare och mer diskret tapet.

Vill du inte ha tapeter går det lika bra att måla om för att uppnå förändring. Vi svenskar är ofta ganska försiktiga när det gäller att föra in starka färger i våra hem. Men det är faktiskt riktigt trevligt att ha ordentligt med färg i hemmet, något som man kan uppleva när man befinner sig utomlands. Färgen ska dock passa in i och förhöja det utrymme där den appliceras, inte tvärtom. Det kan vara en fin avvägning så ta gärna hjälp av de kunniga färgexperterna i din måleriaffär innan du bestämmer dig för vilken färg du ska välja.

Add Your Comment

nominal