Sista touchen vid husrenoveringen

Author: | Posted in Bygga hus No comments

Att renovera huset är ett stort och tidskrävande jobb som kräver kunskap, kreativitet och oftast en hel del professionell hjälp. Men när det närmar sig slutet kan du fokusera mer på detaljerna inomhus; tapetsering, målning, inredning och dekorationer.

Tapetsering av proffsen och hälsofrämjande växter

När resultatet av renoveringen börjar ta form och du ser ditt nya hem utkristallisera sig mer och mer är det dags att ta tag i inredningen. Med en bra planering vet du redan vad som behöver göras och i vilken ordning, men nu har du möjlighet att se om något behöver ändras och göras om för att helt passa in i allt det nya och fräscha. Till väggarna kan du ta hjälp av tapetserare från Södermalm om du bor i området, så får du riktigt proffsig hjälp. Med deras erfarenhet blir tapetseringen enkelt och snabbt genomförd, och du kan fokusera på resten av inredningen. Vi har alla olika smak när det kommer till stil, men för 2021 är den skandinaviska stilen helt rätt med sina ljusa, mjuka färger, enstaka färginslag av grönt och blått, naturmaterial och jordnära toner. Väljer du de här inslagen i ditt möblemang kan du sätta kronan på verket med olika typer av växter. De blir verkligen en förlängning av naturen utanför dörren, och många av dem fungerar dessutom som både luftrenare och luftfuktare vilket är bra för vår hälsa.

Låt ditt hem bli din personliga oas

När du skapar ett hem som får dig att må bra kommer det påverka även andra delar av ditt liv. Även om du upplever stressiga perioder på jobbet kan ett välkomnande hem som du älskar hjälpa dig att hantera stressen. Gör ditt sovrum så avkopplande som möjligt så du skapar de bästa förutsättningarna för en god nattsömn och återhämtning. I och med renoveringen är det här ett utmärkt tillfälle att tapetsera i mjuka, sobra toner som får dig att komma till ro och må bra. Är sovrummet litet räcker det oftast med en fondvägg för att skapa rätt känsla. Att veta att du utformar ditt drömhem och gör verklighet av dina visioner ger väldigt positiva känslor som du ska ta vara på, så låt det här bli den bästa renoveringen du kan åstadkomma.

Add Your Comment

nominal